• Avdelning för religiösa frågor fortsätter dess verksamheter
  July / 17 / 2018
  Besöksantal : 1
  Avdelning för religiösa frågor fortsätter dess verksamheter

  Avdelning för religiösa frågor vid den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) fortsätter utföra dess program genom att motta olika delegationer som består av lärare, professorer och studenter. Där dess program inkluderar religiösa och rättvetenskapliga och moraliska och ideologiska föreläsningar och biografi av Ahlul Bayt (frid vare med dem).

 • Den generalsekreteraren till den heliga helgedomen av imam Ali (as) mötte med kommunens förvaltare av den heliga Najaf
  July / 16 / 2018
  Besöksantal : 6
  Den generalsekreteraren till den heliga helgedomen av imam Ali (as) mötte med kommunens förvaltare av den heliga Najaf

  Yousef Al AlShaikh Radi, den generalsekreteraren till den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) träffade med Wisam Sajid, kommunens förvaltare, och det var i närvaro av Ali AlAmiri, förvaltare av avdelning för offentliga relationer i den heliga helgedomen av imam Ali (as), där de diskuterade alla sätt till gemensamma samarbete för att tjäna den heliga helgedomen av imam Ali, den ledaren för troende (frid vare med honom) och besökarna och den heliga Najaf.

 • Den tyska ambassadören besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)
  July / 13 / 2018
  Besöksantal : 4
  Den tyska ambassadören besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)

  Avdelning för offentliga relationer i den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) mottog Cyril Nan, den tyska ambassadören i Irak, och hans medföljande delegation, där de gick i en turné till heliga och historiska och arkeologiska platser i den heliga helgedomen, och sedan uttryckte de sina beundran för dessa platser.

 • Den franska ambassadören besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)
  July / 12 / 2018
  Besöksantal : 4
  Den franska ambassadören besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)

  Avdelning för offentliga relationer i den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) mottog Bruno Ober, den franska ambassadören i Irak, och hans medföljande delegation, där de gick i en turné till heliga och historiska och arkeologiska platser i den heliga helgedomen, och sedan uttryckte de sina beundran för dessa platser.

 • Sorgens tecken spreds i den heliga helgedomen av Imam Ali (as)
  July / 10 / 2018
  Besöksantal : 8
  Sorgens tecken spreds i den heliga helgedomen av Imam Ali (as)

  Alla personal i den helig helgedomen av imam Ali, den ledaren för troende (frid vare med honom) och besökarna återupplivade martyrskapets årsdag av imam Jafar AlSadiq (frid vare med honom).

 • Den ryska ambassadören besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)
  July / 10 / 2018
  Besöksantal : 8
  Den ryska ambassadören besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)

  Talib Allibawi och Fatih AlKirmani, medlemmar av förvaltningskommitté av den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) mottog Maxime Maximov, den ryska ambassadören i Irak, där de gick i en turné till heliga och historiska och arkeologiska platser i den heliga helgedomen, och sedan uttryckte han sin beundran för dessa platser.

 • Den generalsekreteraren till den heliga helgedomen av imam Ali (as) mötte personal i mediaavdelning
  July / 9 / 2018
  Besöksantal : 10
  Den generalsekreteraren till den heliga helgedomen av imam Ali (as) mötte personal i mediaavdelning

  Yousef Al AlShaikh Radi, den generalsekreteraren till den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) träffade med tekniska kadrer i mediaavdelning vid den heliga helgedomen av imam Ali (as) och han berömde deras viktiga roll genom att nå allt som är viktigt i audiovisuella och läsliga områden till människorna. Där detta möte var i närvaro av Fayeq AlShimary, medlem i förvaltningskommitté av den heliga helgedomen av imam Ali (as), och förvaltare av mediaavdelning.

 • Sorgens tecken spreds i den heliga helgedomen av Imam Ali (as)
  July / 8 / 2018
  Besöksantal : 10
  Sorgens tecken spreds i den heliga helgedomen av Imam Ali (as)

  Personal av den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) började sina förberedelser för besökare som kommer att besöka Ali Bin Abi Talib, den ledaren för troende (frid vare med honom) för att återuppliva martyrskapets årsdag av imam Jafar AlSadiq (frid vare med honom).

 • Den iranska konsuln besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)
  July / 8 / 2018
  Besöksantal : 10
  Den iranska konsuln besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)

  Yousef Al AlShaikh Radi, den generalsekreteraren till den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) mottog Hamid Makarem Shirazi, den iranska konsuln i den heliga Najaf, där de diskuterade alla sätt till gemensamma samarbete för att tjäna den heliga helgedomen av imam Ali, den ledaren för troende (frid vare med honom) och besökarna.

 • En delegation från den irakiska martyrernas stiftelsen besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)
  July / 2 / 2018
  Besöksantal : 16
  En delegation från den irakiska martyrernas stiftelsen besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)

  Yousef Al AlShaikh Radi, den generalsekreteraren till den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) mottog en delegation från den irakiska martyrernas stiftelsen, där båda sidorna diskuterade alla sätt till gemensamma samarbete för att tjäna martyrernas familjer.

1 2 3 4 ... 76 Nästa