• Glädjens tecken spreds i den heliga helgedomen av Imam Ali (as)
  March / 19 / 2018
  Besöksantal : 4
  Glädjens tecken spreds i den heliga helgedomen av Imam Ali (as)

  Personal i den heliga helgedomen av den ledaren för troende, Imam Ali (frid vare med honom) dekorerade alla heliga arkader på grund av födelse av imam Mohammad AlBaqir (frid vare med honom).

 • En officiell delegation besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)
  March / 18 / 2018
  Besöksantal : 6
  En officiell delegation besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)

  AlSheikh Nasser Abbas AlNajafi, enhetens förvaltare för yttre kommunikation i avdelning av religiösa frågor vid den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) mottog en pakistansk delegation som gick i en turné till heliga, historiska och arkeologiska platser i den heliga helgedomen, och sedan uttryckte de sina beundran för dessa platser.  

 • Akademiska studenter från universitet av Kufa besökte den heliga helgedomen av Imam Ali (as)
  March / 17 / 2018
  Besöksantal : 4
  Akademiska studenter från universitet av Kufa besökte den heliga helgedomen av Imam Ali (as)

  Avdelning för offentliga relationer i den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) mottog en grupp av akademiska studenter från universitet av Kufa som gick i en turné till heliga, historiska och arkeologiska platser i den heliga helgedomen, och sedan uttryckte de sina beundran för dessa platser.  

 • Ordförande för det ungerska katolska universitetet av Bozeman Peter besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)
  March / 16 / 2018
  Besöksantal : 7
  Ordförande för det ungerska katolska universitetet av Bozeman Peter besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)

  Avdelning för offentliga relationer i den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med hohom) mottog Seromi Spolg, professor och ordförande för det ungerska katolska universitetet av Bozeman Peter, med en delegation av professorer från universitet av Kut, där de gick i en turné till heliga, historiska och arkeologiska platser i den heliga helgedomen, och sedan uttryckte de sina beundran för dessa platser.  

 • Den ungerska ambassadören i Irak besökte den heliga helgedomen av Imam Ali (as)
  March / 15 / 2018
  Besöksantal : 5
  Den ungerska ambassadören i Irak besökte den heliga helgedomen av Imam Ali (as)

  Avdelning för offentliga relationer i den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) mottog Attila Tar, den ungerska ambassadören som gick i en turné till heliga, historiska och arkeologiska platser i den heliga helgedomen, och sedan uttryckte han sin beundran för dessa platser.  

 • Kontinuerliga arbete i byggnadskomplex av Fatima AlZahra (as)
  March / 15 / 2018
  Besöksantal : 5
  Kontinuerliga arbete i byggnadskomplex av Fatima AlZahra (as)

  Avdelning av tekniska frågor i den heliga helgedomen av Imam Ali (frid vare med honom) fortsätter sina oavbrutna ansträngningar i byggnadskomplex av Fatima AlZahra (frid vare med henne).  

 • Radiostation av den heliga helgedomen av imam Ali (as) fortsätter dess verksamheter
  March / 14 / 2018
  Besöksantal : 7
  Radiostation av den heliga helgedomen av imam Ali (as) fortsätter dess verksamheter

  Tekniska kadrer i mediaavdelning vid den heliga helgedomen av Imam Ali (frid vare med honom) sänder olika program för lyssnare 24 timmar om dygnet, och sju dagar i veckan genom radiostation av den heliga helgedomen på frekvensbandet 97,00 MHz.  

 • Enhet av kvinnliga relationer fortsätter dess verksamheter
  March / 13 / 2018
  Besöksantal : 13
  Enhet av kvinnliga relationer fortsätter dess verksamheter

  Kvinnliga kadrer i enhet av kvinnliga relationer vid den heliga helgedomen av imam Ali (as) fortsätter utföra dess program som är kulturella och pedagogiska föreläsningar om familjen och barnuppfostrans konst för en grupp av kvinnor för att öka kvinnors medvetenhet och att kunna lösa deras problem.  

 • Avdelning för religiösa frågor fortsätter dess verksamheter
  March / 12 / 2018
  Besöksantal : 13
  Avdelning för religiösa frågor fortsätter dess verksamheter

  Avdelning för religiösa frågor vid den heliga helgedomen av Imam Ali (frid vare med honom) fortsätter utföra dess program genom att motta olika delegationer som består av lärare, professorer och studenter. Där dess program inkluderar religiösa och rättvetenskapliga och moraliska och ideologiska föreläsningar och biografi av Ahlul Bayt (frid vare med dem).  

 • Mediaavdelning fortsätter dess verksamheter
  March / 11 / 2018
  Besöksantal : 16
  Mediaavdelning fortsätter dess verksamheter

  Tekniska kadrer i mediaavdelning vid den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) utrustade en direktsändningsbil för TV-kanal av den heliga helgedomen av imam Ali (as) som invigdes nyligen för att inkludera mediedäckning i hela Irak och i synnerhet de heliga helgedomarna. Där det var i närvaro av AlSayyed Alaa AlMusawi, förvaltare av det shiitiska kontoret, och Fayeq AlShimary, förvaltare av mediaavdelning, och kadrer av ingenjörer och tekniker som arbetar i mediaavdelning vid den heliga helgedomen av imam Ali (as).  

1 2 3 4 ... 68 Nästa