• En taiwanesisk delegation besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)
  December / 18 / 2018
  Besöksantal : 1
  En taiwanesisk delegation besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)

  Avdelning för offentliga relationer i den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) mottog en taiwanesisk delegation, där de gick i en turné till heliga och historiska och arkeologiska platser i den heliga helgedomen, och sedan uttryckte de sina beundran för dessa platser.

 • Den irakiska oljeministern besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)
  December / 17 / 2018
  Besöksantal : 10
  Den irakiska oljeministern besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)

  Yousef Al AlShaikh Radi, den generalsekreteraren till den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) mottog Thamer AlGhadban, den irakiska oljeministern, och det var i närvaro av Radwan Sahib, den ställföreträdande generalsekreteraren, där de diskuterade alla sätt till gemensamma samarbete för att tjäna den heliga helgedomen av imam Ali, den ledaren för troende (frid vare med honom) och besökarna och invånare av den heliga Najaf.

 • Sorgens tecken spreds i den heliga helgedomen av imam Ali (as)
  December / 16 / 2018
  Besöksantal : 14
  Sorgens tecken spreds i den heliga helgedomen av imam Ali (as)

  Alla personal i den helig helgedomen av imam Ali, den ledaren för troende (frid vare med honom) och besökarna återupplivade martyrskapets årsdag av Ftima AlZahraa (frid vare med henne).

 • Kontinuerliga förberedelser i den heliga helgedomen av imam Ali (as) på grund av martyrskapets årsdag av Fatima AlZahraa (as)
  December / 15 / 2018
  Besöksantal : 13
  Kontinuerliga förberedelser i den heliga helgedomen av imam Ali (as) på grund av martyrskapets årsdag av Fatima AlZahraa (as)

  Alla personal i den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) fortsätter sina förberedelser för att motta besökarna som kommer att besöka den heliga helgedomen av imam Ali, den ledaren för troende (frid vare med honom) på grund av martyrskapets årsdag av Fatima AlZahraa (frid vare med henne).

 • Avdelning för religiösa frågor fortsätter dess verksamheter
  December / 13 / 2018
  Besöksantal : 14
  Avdelning för religiösa frågor fortsätter dess verksamheter

  Avdelning för religiösa frågor vid den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) fortsätter utföra dess program genom att motta olika delegationer. Där dess program inkluderar religiösa och rättvetenskapliga och moraliska och ideologiska föreläsningar och biografi av Ahlul Bayt (frid vare med dem).

 • Den norska ambassadören besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)
  December / 11 / 2018
  Besöksantal : 18
  Den norska ambassadören besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)

  Avdelning för offentliga relationer i den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) mottog Touna Elisabeth Backfold, den norska ambassadören i Irak, och hennes medföljande delegation, där de gick i en turné till heliga och historiska och arkeologiska platser i den heliga helgedomen, och sedan uttryckte de sina beundran för dessa platser.

 • Den irakiska ministern för elektricitet besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)
  December / 8 / 2018
  Besöksantal : 18
  Den irakiska ministern för elektricitet besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)

  Yousef Al AlShaikh Radi, den generalsekreteraren till den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) mottog Louay AlKhatib, den irakiska ministern för elektricitet, och det var i närvaro av Faiq AlShammari, förvaltare av pressens enhet, och Fadel Khalil Ibrahim, förvaltare av avdelning för tekniska frågor, och Ali AlAmiri, förvaltare av avdelning för offentliga relationer, där de diskuterade alla sätt till gemensamma samarbete för att tjäna den heliga helgedomen av imam Ali, den ledaren för troende (frid vare med honom) och besökarna och invånare av den heliga Najaf.

 • Avdelning för religiösa frågor fortsätter dess verksamheter
  December / 7 / 2018
  Besöksantal : 16
  Avdelning för religiösa frågor fortsätter dess verksamheter

  Avdelning för religiösa frågor vid den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) fortsätter utföra dess program genom att motta olika delegationer. Där dess program inkluderar religiösa och rättvetenskapliga och moraliska och ideologiska föreläsningar och biografi av Ahlul Bayt (frid vare med dem).

 • Kontinuerliga arbete i byggnadskomplex av den stora profeten (s)
  December / 4 / 2018
  Besöksantal : 25
  Kontinuerliga arbete i byggnadskomplex av den stora profeten (s)

  Avdelning av tekniska frågor i den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) fortsätter sina oavbrutna ansträngningar i byggnadskomplex av den stora profeten Mohammed  (må Allah välsigna honom och hans familj).

 • Den irakiska hälsovårdsministern besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)
  December / 3 / 2018
  Besöksantal : 17
  Den irakiska hälsovårdsministern besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)

  Avdelning för offentliga relationer i den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) mottog Alaa AlAlwan, den irakiska hälsovårdsministern, och hans medföljande delegation, där de gick i en turné till heliga och historiska och arkeologiska platser i den heliga helgedomen, och sedan uttryckte de sina beundran för dessa platser.

1 2 3 4 ... 87 Nästa