• Kommitté av vägledning och mobilisering i olika konfliktens område
  October / 20 / 2017
  Besöksantal : 10
  Kommitté av vägledning och mobilisering i olika konfliktens område

  Kommitté av vägledning och mobilisering i den heliga helgedomen av Imam Ali (frid vare med honom) inspekterade modiga krigare som krigar mot terrorister av Daash i olika konfliktens område såsom område av Tal Abta, Hawija, Jibal Hamrin, o.s.v., och att kommitté av vägledning och mobilisering överförde hälsningar och bud från den högsta religiösa ledaren till dem, och sedan erbjöd de sanitära och logistiska och materiella stöd för dem, och att kommittén tackade krigare på grund av deras tålamod och uppoffringar och hjältemod mot fiender.

 • Förvaltningskommitté av den heliga helgedomen av Imam Ali (as) mötte med en grupp av avdelningarnas förvaltare
  October / 19 / 2017
  Besöksantal : 8
  Förvaltningskommitté av den heliga helgedomen av Imam Ali (as) mötte med en grupp av avdelningarnas förvaltare

  Förvaltningskommitté av den heliga helgedomen av Imam Ali (frid vare med honom) träffade med avdelningarnas förvaltare för att diskutera bästa tjänstgöringar för besökare som kommer att besöka imam Ali, den ledaren för troende (as) innan att gå till den heliga Karbala för att återuppliva arbaeen av Imam AlHussain (as), och de diskuterade också alla hinder och arbetsproblem för att hitta snabba och radikala lösningar.

 • Avdelning för religiösa frågor deltog i en koraniska tävlan
  October / 17 / 2017
  Besöksantal : 9
  Avdelning för religiösa frågor deltog i en koraniska tävlan

  En delegation från Dar AlQuran i avdelning för religiösa frågor vid den heliga helgedomen av Imam Ali (frid vare med honom) deltog i tävlan av AlThaqalayn som hölls i stad av Dhi Qar som var en officiell inbjudan.    

 • Sorgens tecken spreds i den heliga helgedomen av Imam Ali (as)
  October / 16 / 2017
  Besöksantal : 8
  Sorgens tecken spreds i den heliga helgedomen av Imam Ali (as)

  Personal av den heliga helgedomen av Imam Ali (frid vare med honom) och besökarna återupplivade martyrskapets årsdag av Imam Zain AlAbidin, Ali Bin AlHussain (frid vare med honom).

 • En delegation från den heliga helgedomen av Imam Ali (as) besökte sårade krigare
  October / 15 / 2017
  Besöksantal : 9
  En delegation från den heliga helgedomen av Imam Ali (as) besökte sårade krigare

  AlSheikh Abdul Sadaa AlJabiri, förvaltare av avdelning för religiösa frågor i den heliga helgedomen av Imam Ali (frid vare med honom) besökte sårade krigare av den folkliga mobiliseringen i sjukhus av Imam Zain AlAbidin (as) i stad av Karbala för att kolla på deras hälsa.

 • Den bengaliska konsuln i Irak besökte den heliga helgedomen av Imam Ali (as)
  October / 14 / 2017
  Besöksantal : 13
  Den bengaliska konsuln i Irak besökte den heliga helgedomen av Imam Ali (as)

  Mohammed Hassan Razouki, en medlem i förvaltningskommitté av den heliga helgedomen av Imam Ali (frid vare med honom) mottog Mohammed Rafiqul Ilsam, den bengaliska konsuln i Irak som besökte den heliga helgedomen av Imam Ali, den ledaren för troende (frid vare med honom), där de gick i en turné till heliga och historiska och arkeologiska platser i den heliga helgedomen, och sedan uttryckte de sina beundran för dessa platser.

 • En delegation av syriska journalister och affärsmän besökte den heliga helgedomen av Imam Ali (as)
  October / 14 / 2017
  Besöksantal : 14
  En delegation av syriska journalister och affärsmän besökte den heliga helgedomen av Imam Ali (as)

  Qaisar Keiko, en medlem i förvaltningskommitté av den heliga helgedomen av Imam Ali (frid vare med honom) mottog den syriska delegationen som innehöll en grupp av journalister och affärsmän som besökte den heliga helgedomen av Imam Ali, den ledaren för troende (frid vare med honom), där de gick i en turné till heliga och historiska och arkeologiska platser i den heliga helgedomen, och sedan uttryckte de sina beundran för dessa platser.  

 • Kommitté av vägledning och mobilisering i väster om Mosul
  October / 13 / 2017
  Besöksantal : 12
  Kommitté av vägledning och mobilisering i väster om Mosul

  Kommitté av vägledning och mobilisering i den heliga helgedomen av Imam Ali (frid vare med honom) inspekterade modiga krigare som krigar mot terrorister av Daash i område av Tal Abta och AlHadar som ligger i väster om Mosul, och överförde hälsningar och bud från den högsta religiösa ledaren till dem, och sedan erbjöd de sanitära och logistiska och materiella stöd för dem, och att kommittén tackade krigare på grund av deras tålamod och uppoffringar och hjältemod mot fiender.  

 • Kommitté av vägledning och mobilisering i område av Hawija
  October / 12 / 2017
  Besöksantal : 13
  Kommitté av vägledning och mobilisering i område av Hawija

  Kommitté av vägledning och mobilisering i den heliga helgedomen av Imam Ali (frid vare med honom) inspekterade modiga krigare som krigar mot terrorister av Daash i område av Hawija, och överförde hälsningar och bud från den högsta religiösa ledaren till dem, och sedan erbjöd de sanitära och logistiska och materiella stöd för dem, och att kommittén tackade krigare på grund av deras tålamod och uppoffringar och hjältemod mot fiender.  

 • Förvaltningskommitté av den heliga helgedomen av Imam Ali (as) utförde ett utvidgat program
  October / 11 / 2017
  Besöksantal : 9
  Förvaltningskommitté av den heliga helgedomen av Imam Ali (as) utförde ett utvidgat program

  Förvaltningskommitté av den heliga helgedomen av Imam Ali (as) genomförde ett stort program för att fördela sanitära och materiella bistånd till fördrivna människorna i utkanten av Mosul.

1 2 3 4 ... 53 Nästa