• En diplomatisk delegation från indiska ambassaden i Irak besökte den heliga helgedomen av Imam Ali (as)
  August / 17 / 2017
  Besöksantal : 3
  En diplomatisk delegation från indiska ambassaden i Irak besökte den heliga helgedomen av Imam Ali (as)

  Förvaltningskommitté av den heliga helgedomen av Imam Ali (frid vare med honom) och enhets förvaltare av inre relationer i den heliga helgedomen mottog Pradeep Raj Singh Boroheet, den indiska ambassadören i Irak, där de gick i en turné till heliga och historiska och arkeologiska platser i den heliga helgedomen, och sedan uttryckte de sina beundran för dessa platser som finns i den heliga helgedomen av Imam Ali (as).

 • Kommitté av vägledning och mobilisering besökte krigare i område av Alas och berg av Himrin
  August / 15 / 2017
  Besöksantal : 3
  Kommitté av vägledning och mobilisering besökte krigare i område av Alas och berg av Himrin

  Kommitté av vägledning och mobilisering i den heliga helgedomen av Imam Ali (frid vare med honom) inspekterade krigare som krigar mot terrorister av Daash i område av Alas och berg av Himrin, och erbjöd sanitära och logistiska och materiella stöd för dem, och att kommittén tackade krigare på grund av deras tålamod och uppoffringar och hjältemod mot fiender.  

 • Kommitté av vägledning och mobilisering skickade logistiska stöd till krigare i Nineve
  August / 14 / 2017
  Besöksantal : 3
  Kommitté av vägledning och mobilisering skickade logistiska stöd till krigare i Nineve

  Kommitté av vägledning och mobilisering i den heliga helgedomen av Imam Ali (frid vare med honom) överförde hälsningar och bud från den högsta religiösa ledaren till den modiga irakiska armén och den folkliga mobiliseringen, och skickade också sanitära och logistiska och materiella stöd för dem.  

 • En delegation från kommitté av vägledning och mobilisering besökte krigare i område av Bayji
  August / 13 / 2017
  Besöksantal : 3
  En delegation från kommitté av vägledning och mobilisering besökte krigare i område av Bayji

  Kommitté av vägledning och mobilisering i den heliga helgedomen av Imam Ali (frid vare med honom) inspekterade krigare som krigar mot terrorister av Daash i område av Bayji, och erbjöd sanitära och logistiska och materiella stöd för dem, och att kommittén tackade krigare på grund av deras tålamod och uppoffringar och hjältemod mot fiender.  

 • Kommitté av vägledning och mobilisering besökte krigare i område av Makhol
  August / 12 / 2017
  Besöksantal : 1
  Kommitté av vägledning och mobilisering besökte krigare i område av Makhol

  Kommitté av vägledning och mobilisering i den heliga helgedomen av Imam Ali (frid vare med honom) inspekterade modiga krigare som krigar mot terrorister av Daash i område av Makhol, och erbjöd sanitära och logistiska och materiella stöd för dem, och att kommittén tackade krigare på grund av deras tålamod och uppoffringar och hjältemod mot fiender, där de hedrade en av krigare som anslöt sig till soldater efter martyrskap av hans far.  

 • Digitala biblioteket tillade viktiga böcker
  August / 11 / 2017
  Besöksantal : 8
  Digitala biblioteket tillade viktiga böcker

  Digitala biblioteket i avdelning för intellektuella och kulturella frågor vid den heliga helgedomen av Imam Ali (frid vare med honom) tillade mer än 14 tusen av viktiga böcker och klassificerade mer än 15 tusen av digitala böcker under detta år.  

 • Den libanesiska försvarsministern besökte den heliga helgedomen av Imam Ali (as)
  August / 10 / 2017
  Besöksantal : 8
  Den libanesiska försvarsministern besökte den heliga helgedomen av Imam Ali (as)

  Förvaltningskommitté av den heliga helgedomen av Imam Ali (as) mottog Jacob Riad AlSarraf, den libanesiska försvarsministern, och de var i närvaro av Majed AlAbadi, polischef i den heliga Najaf. Där de gick i en turné till heliga och historiska och arkeologiska platser i den heliga helgedomen, och sedan uttryckte de sina beundran för dessa platser .  

 • Avdelning för religiösa frågor kommunicerar med olika delar av samhället
  August / 10 / 2017
  Besöksantal : 10
  Avdelning för religiösa frågor kommunicerar med olika delar av samhället

  Avdelning för religiösa frågor i den heliga helgedomen av Imam Ali (frid vare med honom) kommunicerar med olika delar av samhället inom och utanför Irak och det är genom sociala medier såsom (Whatsapp, Facebook, Talegram) och andra tekniska hjälpmedel som är tillgängliga för att svara på religiösa och rättsvetenskapliga frågor.  

 • Kontinuerliga arbete i avdelning för tjänsters frågor
  August / 8 / 2017
  Besöksantal : 8
  Kontinuerliga arbete i avdelning för tjänsters frågor

  Kadrer av avdelning för tjänsters frågor arbetar i oavbruten för att tjäna besökarna som besöker Imam Ali, den ledaren för troende (frid vare med honom) under hela året.

 • Förvaltningskommitté av den heliga helgedomen av Imam Ali (as) inspekterade bostadsprojekt av Qanbar
  August / 7 / 2017
  Besöksantal : 1
  Förvaltningskommitté av den heliga helgedomen av Imam Ali (as) inspekterade bostadsprojekt av Qanbar

  En delegation från förvaltningskommitté av den heliga helgedomen besökte bostadsprojekt av Qanbar för personal som arbetar i den heliga helgedomen av Imam Ali (frid vare med honom), och de betonade om att fördubbla ansträngningar för att slutföra arbetet.    

1 2 3 4 ... 46 Nästa