• bg2
 
 
  • اعلان 1
اعلان 11
Bönens tider|Åkallelse av denna dag (Duaa)
Onsdag
04
26
Morgonbönen (sabah)
Soluppgången
Middagsbönen (zuhr)
Solnedgången
Kvällsbönen (maghrib)

Ziyarah genom fullmakten

  • Personal av den heliga helgedomen av Imam Ali (as) återupplivade dödens årsdag av AlSayeda Zainab, hjälte av Karbala (frid vare med honom).
  • Den generalsekreteraren till den heliga helgedomen och personal av den heliga helgedomen firade på födelse av Imam Ali (as).
  • Tiotusentals av naturliga blommor prydde den heliga helgedomen på grund av födelse av Imam Ali (frid vare med honom).
Personal av den heliga helgedomen av Imam Ali (as) återupplivade dödens årsdag av AlSayeda Zainab, hjälte av Karbala (frid vare med honom).1 Den generalsekreteraren till den heliga helgedomen och personal av den heliga helgedomen firade på födelse av Imam Ali (as).2 Tiotusentals av naturliga blommor prydde den heliga helgedomen på grund av födelse av Imam Ali (frid vare med honom).3
slider jquery by WOWSlider.com v8.2
En kort förklaring om projekt av byggnadskomplex av Fatima AlZahra (frid vare med henne)
Byggnadskomplex av Fatima AlZahra (as) är ett stort projekt med (61.000 m²), och med dimension (150*470).

Area av dyrkans del är (32.000 m²) och består av fyra våningar och dess area har en halv av hela projektet, där bibliotekets byggnad liknar museets byggnad vilka består av fem våningar och att area för varje av dessa byggnader är (37.000 m²).

Detta projekt består av två hälfter som är öppen för att visa himlen och den heliga helgedomens kupol av den ledaren för troende (frid vare med honom), och det finns platser för träd.

Projektets huvudport ligger framför den heliga platsen (Maqam) av Imam Zine ElAbidine (frid vare med honom) som är inkluderat i expansion av den heliga helgedomen från västra sidan (byggnadskomplex av Fatima AlZahra (frid vare med henne)).